Bijak Trivia suatu inovatif yang bermanfaat dan memberi wang tambahan

April 21, 2019 By:

Penciptaan sesuatu inovatif yang bermanfaat yang dapat memberikan tambahan ekonomi isi rumah adalah sesuatu yang perlu dan tidak perlu disangkal lagi akan kebaikannha. Begitulah terciptanya satu permainan quiz hasil dari Faithwork yang diterajui oleh penyanyi lelaki yang tak asing lagi dalam tanah air iaitu Faizal Tahir.

Akhir akhir ini Faizal sering menghasilkan buah tangan yang dapat memberi impak kepada masyarakat dalam dan luar negara. Dengan itu terhasillah permainan yang diberi nama Bijak Trivia.

Permainan ini berkonsepkan quiz pengetahuan am yang secara rawak yang mana ianya boleh jadi dari bidang sains, matematik, politik, atau apa apa sahaja yang berkaitan.

Dia ada 10 soalan setiap sesi yang diadakan secara live, waktu dan hari yang akan disiarkan akan dimaklumkan di instanya di Bijak Trivia IG atau di facebook Bijak Trivia FB. Oleh itu stay tuned untuk update update terbaru dari beliau.

Program itu akan dihostkan lebih kurang dalam 20minit macam tu. Dan peserta akan diberikan 1 nyawa untuk memberi jawapan yang tepat. Tetapi peserta boleb menambah bilangan nyawa dengan beberapa cara. Antaranya dengan menjemput kenalan lain menggunakan code anda!

Jadi ini adalah interface bagi apps tersebut yang boleh didapati di google play atau Appstore dengan nama “Bijak Trivia”.

Cara untuk bermain

Ranking hadiah pemenang (21/04/2019)

Tunggu apa lagi, dapatkan segera! Wang tunai menanti anda. Adioz!

Leave a Reply