Blog

SamYang Coffee Drinks?

Hey wassup,

Brand samyang memang dah agak familiar dengan produk mee segera korea yang extra spicy sampai boleh meletopz ubun ubun kalau sekali ngap!. Pertemuan ini berlaku di Negara Jiran, Singapura, terpandang satu lagi keluaran dari syarikat yang sama tetapi dengan produk yang berasasaskan minuman berkopi.

Kemasan bungkusan seperti di bawah adalah berisipadu 200ml. 3x sedut pun dah habis tak puas. Lepastu srupp srupp (bunyi straw). Jadi ini adalah collection yang dah dirasai sendiri oleh aku sebagai penggemar kopi tegar.

Memang sedap dan ngam dengan tekak. Espresso nya tidaklah terlalu pahit, tetapi memadai. Ada satu lagi perisa Mocha yang tak berpeluang untuk rasa lagi. Lagipun perisa mocha bukan taste yang paling digemari.

Harga di Singapura cuma 1.90SGD (tak perlu nak convert MYR kalau nak rasa tenang) di Supermarket di hadapan kedai Durian Sultan, Sims Ave. Jadi boleh lah try singgah sana andai tak jumpa di tempat lain dan mengidam sangat nak merasa.

Bye.


Ringankan tangan untuk share kalau anda suka dengan posting ini di facebook/twitter ya. XoXo.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: