GayaHidup Keluarga

Rojak box karya album terakhir oleh Faizal Tahir

Nama Faizal Tahir bukanlah sesuatu yang asing dalam bidang seni tanah air di Malaysia ini. Di negara jiran seperti Indonesia, Brunei Dan Singapura juga mengenali sosok tubuh penyanyi yang memulakan kariernya dalam genre nasyid melalui kumpulan Mirwana.

Bak kata orang dulu-dulu, di mana ada permulaan, pastinya ada pengakhiran.

Teruja dengan pukulan terakhir Faizal Tahir (FT) melalui penghasilan album terakhirnya diberikan nama rojak box telah dilancarkan pada 2 Ogos 2019. Kenapa tarikh tu yang dipilih? entahlah.

Yang pasti pada jam 12.20 tengah malam tadi dah Out Of Stock!!! Ada juga lah komen komen yang mengatakan bahawa jualan telah berlaku lebih awal dan mereka tidak sempat untuk menyambarnya sebelum itu. Di mana kesahihan disebalik lontaran komen tersebut NM tak boleh sahkan.

Apa-apa pun sehari kemudian FT buat makluman dah buat restock. Pasti membuatkan kipas susah mati FT ni terubat kekecewaannya.

Di channel media sosial FT Yotube, Facebook dan Instagram ada mengeluarkan unboxing rojak box berdurasi 6 minit boleh didapati di sini, YT:Rojak Box.

YTube : FT Unboxing Rojak Box

Dari segi presentation rojak box ni memang agak menarik dan unik. Kehebatan FT terletak kepada inovatif dan kretif dalam setiap hasil karyanya.

Dalam rojak box album ni terdapat pelbagai freegift menarik iaitu

  • CD rojak
  • Sekeping stiker
  • 3 random phone grip
  • 1 polaroid random bersign FT(exclusive)
  • Poskad dengan special message dari FT (hmm, what message lorh 😉)

Kepada peminat tegar FT, usah tunggu lagi, dapatkan hasil karya album terakhir dari FT di www.faizaltahir.com pada harga rm129.00 hari ini juga sebelum kehabisan stock lagi. NM pun dah sebat satu! 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: