GayaHidup Keluarga Teknologi

Nak tambah untung??? Apps Shopback dapat memberikan pulangan kepada pembelian online anda.

Rata-rata zaman sekarang pembelian secara online sudah bukan perkara yang janggal lagi. Ramai orang kini telah berubah trend membeli secara online sahaja.

Kita boleh lihat kemampuan jualan online ini mampu menjadikan pendapatan yang lumayan. Malah ia juga memudahkan pembeli yang berat untuk keluar dari rumah untuk bershopping.

Dalam kehidupan ini, jika kita tidak bijak mengambil peluang yang ada, maka kita akan rugi dan ketinggalan dari segi masa dan wang ringgit.

Untuk posting kali ini, NM nak sarankan mereka yang gemar shopping secara online untuk mencuba apps ini.

Kalau di perisian android, anda boleh didapati di google play dan search sahaja “shopback”. Atau tekan link ini Shopback. Mudah sahaja dan ianya free.

Apa yang anda akan dapat adalah, setiap pembelian di mana-mana apps lain seperti zalora, lazada, shoppe, dan pelbagai lagi (boleh rujuk dalam apps shopback) melayakkan anda menerima pulangan atau boleh lah dipanggil komisen up to 15%. Contoh anda beli barangan rm100 secara online, tak ke dah dapat rm15 sekalj pembelian?

Tetapi percentage itu mengikut yang telah ditetapkan. Lain apps lain percentage, lain barang lain percentage. Apa-apa pun ia sangat memberi manfaat kepada penggemar pembelian online ni.

NM akan sentiasa terbuka untuk berkongsi yang dapat memberi manfaat yang baik kepada pengunjung ke laman ini. Share kalau bermanfaat. DM tepi kalau nak beri teguran. Kita boleh bincang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: