Cara renew insurans kereta waktu Covid 19 online

April 28, 2020 By:

Ada banyak cara nak buat insurans. Cuma waktu covid ni memang pergerakan agak terhad, dan kalau boleh nak semua setel dengan hujung jari je.

NM jumpa lah satu cara yang agak mudah nak renew ni.

Pegi je ke laman web bolehcompare ni. Then anda kena isi lah detail-detail yang dia minta tu.

Antara dokumen perlu dilampirkan adalah :

1. Salinan geran anda, atau

2. Salinan Cover insurans anda yang terkini.

Boleh lah pilih anda nak guna insuran dari syarikat mana yang agak-agak berkenan di hati.

BolehCompare ni sangat mudah, dan anda boleh terus bandingkan dengan harga-harga yang ditawarkan.

Jangan dah mati insurans nanti, kena tahan dengan abg JPJ pula, dah satu kerja nak kena pergi mahkamah macam dalam artikel NM sebelum ni certia pasal pengalaman di saman JPj di Proses Saman JPJ di Mahkamah, kalau tak lepas, boleh buat cuba buat pula rayuan.

Elakkan dari disaman JPJ, RM300 bakal melayang.

Semoga NM dapat mudahkan urusan anda!

Leave a Reply