Laksanakan ibadah aqiqah dan qorban di aqiqahcentre.com

July 30, 2020 By:

Dewasa ini, seringkali kita mencari kaedah atau cara yang paling memudahkan bagi mengurangkan masa dan tenaga.

Untuk kali ini NM akan kongsikan satu cara mudah dan pantas, malah dijamin kepuasannya bagi melakukan ibadah aqiqah anak anda. NM sendiri telah menggunakan perkhidmatan dari mereka sebelum ini.

Apa yang NM nak perkenalkan adalah suatu inisiatif baru dari anak muda yang dikenali Ustaz Halim. Sejujurnya beliau seorang sosok yang boleh dipercayai secara personalnya. NM juga berasa agak mudah untuk berurusan dengan beliau sepanjang proses tersebut.

Inisiatif ini adalah melalui sebuah program dinamakan aqiqahcentre.com. Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan dan bagi NM antara yang terendah yang boleh didapati (siap ada hadiah misteri tau).

Setiap orang yang menyertai dalam melakukan aqiqah ini akan diberi video secara PERSONAL ke whatsapp masing-masing ketika penyembelihan dijalankan. Waktu itu, tukang sembelihan akan menyebut nama peserta berserta papan yang tertulis nama anak anda. Jadi tidak perlu disangkal lagi kesahihan aqiqah anda. Takut kena scam? Tidak lagi. NM kenal orangnya. Dia buat hal NM boleh pergi ketuk pintu rumah dia okay.

Turut menjayakan program ini apabila berlakunya kolaberasi bersama Arba Travel (sebuah syarikat yang melonjak naik dalam masa 2 tahun sahaja) telah membuahkan hasil. Ini kerana, marketing strategy yang tersusun dari mereka tampak berkesan.

Ramai seleberiti dan figura juga telah menggunakan perkhidmatan mereka.

Bagi NM, usah ragu lagi. Kalau anda ingin melakukan ibadah aqiqah untuk anak anak anda boleh terus contact ustaz halim atau team beliau di :

Whatsapp Link – aqiqah centre whatsapp

Atau info lebih lanjuti di www.aqiqahcentre.com

Jangan lepaskan peluang, promosi masih terbuka bagi setiap penyertaan,, dan anda akan dapat satu sijil berbentuk papan yang unik seperti di bawah

Leave a Reply