Blog GayaHidup Makan-Makan

Kudapan snek kulit berperisa salted egg by atokhipster. Serius sedap.

Nak dijadikan cerita, NM ada bertandang ke rumah kenalan NM di Bangi masa raya korban baru baru ni, tuan rumah pula hidangkan satu balang macam kat gambar di atas.

Mula-mula NM tolak, bukan apa selama ni NM memang agak kurang suka snek yang jenis macam ni sebab rasa dia terlalu “Hard” dan cepat muak sampai NM pun rasa malas nak rasa. Biasher biasher je kan.

Tapi kenalan NM ni guna segala skil pujuk raya untuk NM rasa lah dulu. Jadi NM rasa lah sekeping dulu acah acah nak sedapkan hati dia kan. KRUP KRAP! WoW, memang ngam dengan rangup dia. Rasa dia pula tak pedas sangat, tak masin sangat. Tanya apa resepi, dia kata tak letak MSG. NM tak puas hati, NM tanya soalan tambahan… “lagi?” Dia senyum je jawab “rahsia lah…kalau nak, beli lah”. Dia gelak, NM pun join gelak lah, takkan nak biar dia gelak sorang sorang pulak.

NM yakin produk ni agak berpotensi untuk maju, jadi NM tolonglah promote sikit buat kenalan NM ni. Rupa rupanya dah ramai pelanggan dia dah sebelum ni. Macam mana lah NM tak tahu ni. Orang muda, baru nak cebur bidang bisnes, bagus sangat.

Tiap jualan rm2 akan ke tabung anak yatim

Harga dia RM13 sebalang untuk kriyuk kulit popia, yang lain NM tak pasti sebab NM bukan ejen pun, tolong tolong promote je benda baik.

Kalau nak beli sambil menderma boleh :

Shoppe : Kriyuk AtokHipster

Instagram : Insta AtokHipster

Whatsapp : NakKriyukAtok

NM pun taknak taip panjang panjang posting kali ini, moh support produk local kita !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: