Blog Keluarga Kesihatan

[Blog] Footlink Bangi Seksyen 8 lagi

Entri NM sebelum ni [Blog] Penyambaran kasut kesihatan baru di Footlink dan MediShoe.

Abg kedai footlink yang peramah

Jadi kali ni hayat sandal NM selama 3 tahun lebih dah berakhir selepas guna secara ganas (masuk site, ulang alik ofis tiap hari, pasar etc)..

Nak cari pengganti mestilah yang sepadan atau lebih. Bagi NM, produk footlink sangat baik dan NM berpuas hati. Lagi lagi kalau jenis kita yang kaki mudah lenguh atau sakit ketika berjalan. Footlink ni antara sepatu yang dapat membantu mengurangkan masalah tersebut. Dan NM akui. Boleh cuba sendiri .

Kalau sebelum ini NM pilih warna coklat + hitam, kali ini NM pilih AllBlack intuk menemani hari hari NM. Ada sesetengah orang pilih warna hitam sebagai pilihan sebab taknak mudah kotor.

Harga pun tak melampau, ber

Berakhir sudah jasamu selama ini mengalasi tapak kakiku
Hello blacky

Sebelum ni NM memang ada masalah sikit kalau berdiri lama dengan kasut di kedai lain. Tak boleh berdiri lama sikit, nanti cepat sakit kaki, terpaksa libas libas kaki nak bagi hilang. Lepas pakai ni, alhamdulillah okay lah. NM berkongsi ni supaya mereka yang ada masalah sama boleh cuba.

Dalam dia di alas kaki yang adanya refleksologi. Mungkin itu lah yang membantu.

Lokasi googlemaps : footlinkseribangi

Anda dah cuba? Kongsikan pengalaman anda 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: