Keluarga Teknologi

5 Hadiah kelengkapan rumah di bawah RM 1,000.00 yang pasti membuatkan isteri anda teruja!

Wanita seorang isteri kita pasti bahagia apabila insan tersayang membelikan sesuatu sebagai tanda penghargaan kepada mereka. Di sini NM bagi cadangan antara hadiah yang anda boleh bagi pada mereka. Aumm :

  1. Vacuum Cleaner Cordless :

Sudah menjadi trend buat masa kini vacuum berkonsepkan seperti ini. Cantik pula tu. Jadi NM senaraikan Vacuum Cleaner jenis cordless adalah salah satu yang pasti membuatkan isteri anda keriangan. Antara yang paling mendapat review yang sesuai dan bawah RM 1,000 adalah Vacuum Cordless keluaran Dibea model F20. Cun melecun woh~!

Shop LAZADA : Nak beli Cordless Vacuum Cleaner Dibea

Review dari customer juga amat berpuas hati dengan produk ini. Kuasa Sedutan pun kuat.

review customer Cordless Vacuum Cleaner

2. MultiCooker

NM sangat suka dengan produk macam ini. Satu alat boleh digunakan untuk pelbagai perkara. Contoh macam multicooker ni lah, jimat pun jimat ditambah pula dengan keseronokan isteri untuk memasak.

Kalau nak cari multicooker ni carilah yang boleh high pressure, yang boleh bake, steam dan lain-lain. Contoh yang sesuai adalah multicooker jenama philip ni Philips Premium Multicooker HD2145. Function dia banyak.

Boleh Shopping di Lazada juga, Shop Philips Premium Multicooker HD2145.

3. Steam Iron

Teknologi yang semakin canggih semakin memudahkan manusia. Kalau zaman dahulu guna seterika yang berat gedabak, kini seterika diperbaharui teknologi dengan Steam Iron. Jadi NM suggest Steam Iron Steam dari Philips juga, iaitu model Philips Steam Generator Iron GC7805/20. Harga dia pun bawah RM1,000. Kalau di shopping online anda boleh dapatkan dalam RM500-RM800.

4. Juicer Buah-buahan

Mesin yang perlu ada buat mereka yang menggemarkan jus segar. Kadangkala di restoran restoran yang anda beli air jus tidak ngam dan padu seperti yang anda kehendaki. Oleh itu, salah satu alatan yang ada di dapur anda adalah Mesin Perahan Jus Buah.

Nak beli boleh dapat kan di LAZADA

5. MicroWave

Peralatan yang terakhir ini sangat penting. Ia dapat membantu mempercepatkan proses defrost, serta pakej makanan yang berada di kedai serbaneka. Ala, produk yang masukkan dalam microwave untuk penyediaan. Dah siap beku tinggal nak microwave sahaja. Jadi ini adalah peralatan yang penting.

microwave sharp

Shop with US ! SHOW NOW!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: