Shopback : Berbelanja tetapi boleh dapat duit ? [Cashback]

December 7, 2020 By:

Pernah tak kita terfikir, kalau ada peluang apabila kita berbelanja, tapi dapat balik DUIT ? nampak tak masuk akal bukan? tetapi ia tidak mustahil lagi kini… ceritanya begini…. NM diperkenalkan dengan seorang kenalan tentang satu apps ni. And then dah lebih setahun NM guna. Ia dinamakan SHOPBACK.

Sebenarnya NM malas nak taip panjang untuk entri kali ni, just terdetik buat NM share satu apps ni yang dinamakan Shopback, sepanjang NM guna memang legit. Plus harga pun sama je tak ada beza bila kita pergi kat apps yang associate dengan apps shopback ni. Antaranya yang ada macam shoppe, zalora, agoda, booking, under armour, ehhh macam macam lagi lah boleh usha sana sendiri.

Kalau macam foodpanda atau grab, NM perasan dia memang akan markup kan sikit kalau kita dine in atau walk in ke kedai dia, maybe sebab portion commission yang dia ambil, jadi seller naikkan harga.

Untuk apps shopback ni bukan begitu, cuma dia ada terma dan syarat kena baca betul betul, agar tak salah faham dan terus dilebel apps penipu. Memang boleh dapat balik duit tu.

Nak join boleh download sini WWW.SHOPBACK.COM

Sekali lagi NM bagitau, NM memang dah guna lebih setahun dan tak ada masalah setakat ni. Jimat pun jimat. Termasuk time NM pergi melancong dulu guna booking.com melalui shopback ni. Kalau perlu NM ajar satu persatu boleh komen di bawah supaya NM boleh plan untuk next entri ya.

Benda baik berkongsi bersama. Guna shopback, dapat duit.

Salah satu akaun shopback NM, ini la ui dia

Boleh dapat balik RM49 selepas berbelanja lebih kurang RM500. Barang dapat, duit cashback pun dapat.

Macam mana nak guna ?

Sangat mudah, dapatkan dari google play atau ios melalui perisian anda. Tetapi sebelum anda nak berbelanja menggunakan apps seperti shoppee atau zalora atau booking.com atau apa-apa sahaja yang mempunyai kerjasamama antara mereka.

Secara ringkas, buka APPS SHOPBACK > APPS SHOPPPING ONLINE > berbelanja dengan pulangan lumayan~!

Itu sahaja, NM kongsi agar kita semua dapat manfaat bersama.

Baca lagi berkaitan Shopback : https://nenasmadu.com/shopbackpulangan/

Leave a Reply