Homade Lasagna Delivery Lembah Klang by DeShaq Stove

February 7, 2021 By:

Review berkaitan makanan ni pasti membuatkan NM terliur. Kali ini NM nak promote satu lagi produk yang sesuai buat peminat chessy punya sejenis terutama seperti makanan Lasagna. Kadang kala kita beli kat kedai, rasa tak fresh tu ada. Itu sebab kita lebih suka beli yang “homemade” punya. Hari ni buat, hari ni bakar, hari ni makan. Delicious.

Ini adalah berita baik buat penduduk di area lembah Klang serta sekitar Negeri sembilan. Satu produk homemade lasagna, di mana ia nya akan dibuat pada hari yang sama bagi memastikan kesegaran produk lasagna itu terhasil, maka DeShaq Stove adalah pilihan untuk anda.

Bermula dihasilkan sejak dari 10 tahun terdahulu, dan merupakan resepi turun temurun, walaubagaiamanapun ia hanya mula dikomersialkan sejak tahun 2020.

NM sehingga hari ini telah menkonsuminasi (cewah) sebanyak 2 kali sepanjang perkenalan dengan produk ini. Selain kopi, lasagna adalah salah satu kegemaran NM disebabkan pengaruh kartun garfied. Ya, si kucing oren gemuk yang comel yang amat gemarkan lasagna tu lah.

Nyum nyum. comel

Tanpa membuang masa ini adalah sedikit review tentang produk ini.

Harga / Pakej

Pakej Lasagna Homemade

Review Rasa Homemade Lasagna By DeShaq Stove

Dah dua kali NM rasa, dan dua kali juga ia kena dengan cita rasa. Ia tidaklah terlalu creamy sampai lembik, tetapi tersangatlah ngam ngam.

Kalau makan sebekas tu, memang tak muak. Jadi sangat sesuai untuk mereka yang gemarkan makan berkeju, tetapi takut cepat muak. Setakat ini lasagna yang dihasilkan secara homemade oleh Deshaq Stove ini amat memuaskan.

Sos bolongnese nya juga sangat sedap dan mencukupi.

Yummeh !

Yang lagi best, semasa delivery, sampai dalam keadaan panas-panas lagi ok. Tak perlu dipanaskan lagi. Tapi mungkin kalau terlalu jauh dari tempat pengeluaran, mungkin perlu lah dipanaskan lagi.

Sebab konsep mereka, dari oven terus ke hati pelanggan. Aww~

Rata-rata pelanggan juga memberikan review yang memuaskan. Tak percaya? NM tepek sikit review mereka.

Review 1
Review 2

Selain itu antara pembeli-pembeli juga akan bergambar seperti di bawah. Smile~~~

Talk no more, NM pun nak melantak satu lagi bekas Lasagna ni. Nak dapatkan boleh contact number di bawah.

Whatsapp :
Syasya 0186556421
Hakimie : +60 12-656 6467

Order guna QR Code

Leave a Reply